Bison Poly Max®

Jouw Idee, Jouw Klus.

Makkelijk en snel met Bison Poly Max®!

Bison Poly Max® is dé multifunctionele oplossing bij ontelbare klussen. Een echte alleskunner die zorgt voor een maximaal eindresultaat bij het lijmen, monteren en/of afdichten. Bison Poly Max® is zowel binnen als buiten te gebruiken, hecht op vrijwel alle materialen en is geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Bovendien is Bison Poly Max® overschilderbaar. Of het nou om een eenvoudig klusje of een groot (bouw)project gaat, Bison Poly Max® biedt de maximale oplossing!

Naar boven

Instructiefilmpjes

Naar boven

Stappenplannen

Naar boven

Producten

Bison Poly Max® Original

DE ALLESKUNNER

Universele montagelijm en afdichtingskit. Voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden).

Bison Poly Max® Express

DE NR. 1 IN SNELHEID

Universele montagelijm en afdichtingskit, met snelle eindsterkte opbouw: handvast na 30 minuten en eindsterkte na 4 uur. Voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden).

Bison Poly Max® Crystal Express

ONZICHTBAAR DE BESTE

Universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit, met snelle eindsterkte opbouw: handvast na 2 uur en eindsterkte na 4 uur. Voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden).

Bison Poly Max® High Tack Express

EXTREEM HOGE AANVANGSHECHTING

Universele montagelijm en afdichtingskit, met hoge aanvangshechting én snelle eindsterkte opbouw: handvast na 30 minuten (transparant na 2 uur) en eindsterkte na 4 uur. Voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden).

Naar boven