Car Mirror

Doseerspuit 2 ml

Spiegellijm

Car Mirror

Wat is het?

Eigenschappen

  • Snel
  • Trilbestendig
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Voor het bevestigen van een achteruitkijkspiegel met een metalen voet op de voorruit.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Niet verwerken bij temperaturen beneden +15 °C. Bij lagere temperaturen de binnenzijde van de auto (voorruit) verwarmen.

Voorbehandeling oppervlakken

  • Onderdelen (voorruit en metalen spiegelvoet) goed schoon, droog en vetvrij maken. Alle oude lijm- en taperesten verwijderen.
  • Er mag geen condens op de ruit aanwezig zijn.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Teken de plaats waar de spiegel moet komen op de buitenkant van de ruit precies uit. Let op: dit dient i.v.m. de spanning in de ruit op exact dezelfde plaats te zijn waar de spiegel eerst zat. Knip het bijgeleverde gaasje in de vorm en grootte van de spiegelvoet. Breng de lijm uit het spuitje ruim en gelijkmatig aan op de metalen spiegelvoet. Leg het op maat geknipte gaasje in de natte lijm en druk het geheel direct op de afgetekende plaats. Houdt dit gedurende 5 minuten goed vast. Verschuiven van de spiegelvoet binnen deze tijd, zal een slechte verbinding tot gevolg hebben. Daarna minimaal 15 minuten laten uitharden alvorens de spiegel te stellen.

Aandachtspunten

De Bison Car Mirror is een anearobe lijm. Dit betekent dat het product door afwezigheid van zuurstof uithardt in combinatie met het geimpregneerde gaasje. Lijm buiten de verbinding zal door aanwezigheid van zuurstof dan ook niet uitharden.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Vlekken direct verwijderen met aceton.

Opslagcondities

Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

naar boven

Vergelijkbare producten

naar boven