Vochtvreter® Vochtmagneet

Tab 450 g neutraal

Vocht Magneet navullingen, gebaseerd op geavanceerde vochtopname technologie

Vochtvreter® Vochtmagneet

Wat is het?

Eigenschappen

  • Krachtige werking
  • Optimale vochtopname
  • Schoon, veilig en hygiënisch
  • Verkrijgbaar in neutraal of met subtiele geur
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Vochtvreter® bestrijd condens, vocht en muffe geurtjes. Vochtvreter® is reukloos, geluidloos, kost geen energie en gemakkelijk navulbaar. Vochtvreter® verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in alle gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. Ideaal voor de kelder, garage, zolder, kast, caravan, boot, schuur, ect.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Persoonlijke veiligheid

Beschermende handschoenen dragen.

Verbruik

450g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 45m³ en absorbeert ca. 0,5 liter water, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

  • GEBRUIKSAANWIJZING VOOR NAVULLEN MET VOCHTMAGNEET: Knip de verpakking voorzichtig open en haal de Vochtmagneet uit de verpakking. Haal de deksel van het apparaat en leg de Vochtmagneet in het bakje. Zet de deksel weer terug en Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Plaats het apparaat op een vlakke, stabiele ondergrond. Wanneer de navulling volledig opgelost is kan het apparaat eenvoudig geleegd worden. Zie aparte instructies voor het legen van het apparaat. Vul het apparaat met een nieuwe Vochtvreter® navulling.
  • HET LEGEN VAN HET VOCHTVRETER® APPARAAT Open het apparaat binnenshuis boven het toilet, giet de bak leeg. Toilet goed naspoelen met water. Belangrijk: Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. In geval van vlekken direct schoonmaken met veel water en grondig opdeppen en zonodig herhalen. Contact met leer en metaal vermijden: deze materialen kunnen aangetast worden.

Advies

Plaats Vochtvreter® altijd op een vlakke en stabiele ondergrond.

Aandachtspunten

Bij lage temperaturen werkt Vochtvreter® langzamer. Bij verhoging van de temperatuur zal de werking weer versnellen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. In geval van vlekken direct schoonmaken met veel water, grondig opdeppen en zonodig herhalen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.

Opslagcondities

Opslaan in goed gesloten verpakking op een koele, droge en vorstvrije plaats.

naar boven