De snelste en sterkste, nu ook kristalhelder

Bison introduceert met Poly Max® High Tack Express Transparant dé ultieme montagelijm en afdichtingskit. Vanwege de transparantie en de zeer hoge aanvangshechting is het product ideaal voor de zware klussen waarbij een transparante afwerking, zonder risico op zichtbare lijmresten, een must is.

Over Bison

De naamsbekendheid is bijna 100%. Bison is al decennia marktleider in het lijm- en kitsegment met in sommige productgroepen marktaandelen tot 90%. Bison is de basis van elke klus, mede door het ongeëvenaard brede aanbod. Voor (kritische) doe-het-zelvers. Bevestigen, repareren, monteren en afdichten. Binnen, buiten, in de tuin, de caravan en op de boot. Bekende producten zijn Poly Max®, Montagekit, Bison Kit® en Wand&Klaar® Behanglijm.

Stappenplan decoratief wandpaneel

Geef je woonkamer in een handomdraai een andere uitstraling met dit eenvoudig zelf te maken wandpaneel.

Stappenplan glazen achterwand monteren

Een echte blikvanger, een glazen spatwand bij het fornuis in de keuken! En je hebt 'm zelf in een handomdraai gemonteerd.

Stappenplan koker openen

Met een product in een koker aan de slag? Lees hier hoe je een koker opent en in een kitpistool plaatst. Je kunt gelijk aan de slag.

Stappenplan dakdoorvoer waterdicht maken

Bekijk hier stap voor stap hoe je een buisdoorvoer waterdicht maakt.

Stappenplan boeiboorden plaatsen

Boeiboorden plaatsen of oude vervangen? Check hier hoe je deze klus zelf kunt klaren.

Alles over naden en kieren afdichten

Voor het netjes afwerken van naden, het waterdicht maken van kieren of om tocht tegen te gaan in bijvoorbeeld de keuken, de badkamer of voor een specifieke klus.

Alles over monteren

Materialen aan elkaar lijmen, iets ophangen tegen muur of het plafond, je huis of tuin decoreren... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Alles over kleine reparaties

Een stukje uit het servies, een onderdeel van het speelgoed, een los hoekje van het behang.

Stappenplan spiegel monteren & afkitten

In iedere badkamer hoort een spiegel! En wat is er dan mooier om deze onzichtbaar te monteren en naadloos aan te laten sluiten.

Stappenplan lichtkoepel waterdicht maken

Niks zo vervelend als dat een lek vanuit het dak komt. Zorg daarom dat je elementen op het dak goed waterdicht maakt. Zoals een lichtkoepel.

Stappenplan plinten monteren en afdichten

Bekijk hier stap voor stap hoe je met Bison Poly Max® High Tack Express makkelijk en snel plinten kunt monteren en afdichten.

Stappenplan trap renoveren

Ben je de huidige trap beu of is hij versleten? Werk met overzettreden en nieuwe stootboorden. Tot slot netjes afkitten en hij ziet er weer uit als nieuw!